Leverans- och köpvillkor

LEVERANS

Boken släpps den senast den 1 april och kommer att levereras antingen via spårbar A-post eller hämtas ut på ICA Supermarket i Tollarp, beroende på vad du valt för leveranssätt. Boken kommer att levereras så att du har den tillgänglig på releasedagen. Reservation för faktorer som Knegen Media ej kan påverka såsom fördröjd leveranstid på grund av fel hos transportören.

Det är inte möjligt att kombinera uthämtning på ICA Supermarket i Tollarp med betalning via Swish eller Klarna, varför det ej är möjligt att få en beställning innehållande både artikel märkt ICA och artikel ej märkt ICA levererad.

 

BETALNING

Betalning sker via Klarna alternativt Swish. I de fall Swish väljs som betalsätt ska din order vara betald senast den 1 februari 2019.

Betalar du med faktura via Klarna aktiveras din faktura tidigast 30 dagar innan bokens releasedatum.

Betalar du med kort eller direktbetalning via Klarna debiteras du direkt.

Om man valt att få hämta ut boken på ICA Supermarket i Tollarp betalar man via leverans. Vänligen notera att böcker som ej hämtats ut senast 1 maj 2019 kommer att sändas till beställaren via spårbar A-post tillsammans med en faktura. Då tillkommer faktureringsavgift (29 kr) samt avgifter för frakt.

 

AVBOKNING / ÅNGERRÄTT

Vänligen avboka din förhandsbeställning senast den 31 januari 2019. Enligt distanshandelslagen har du full ångerrätt inom fjorton dagar från det du mottagit boken, förutsatt att boken är i nyskick. Du får dock betala returfrakten själv. OBS! Detta gäller ej exemplar som begärts signerade.

 

KLAGOMÅL

Skulle något vara fel eller inte kännas rätt är du varmt välkommen att kontakta mig på info@knegen.se primärt och alternativt via telefon 0768-957525. Får du inte svar på telefonsamtalet så tala in ett meddelande så återkommer jag snarast möjligast.

Du som kund är viktig och skulle någonting kännas fel finns alla avsikter att ordna upp det. Skulle det trots allt inte gå att finna en lösning på vår konflikt tar vi hjälp av Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Knegen Media kommer alltid följa ARN’s rekommendationer och uppmaningar.