Böcker

I början av 2019 sjösätter jag mitt första verk som författare, boken “#nörd”. Boken är en blandning av självbiografi och fackbok avseende populärkulturella ämnen såsom The Boppers, Kiss, Twisted Sister och Mupparna, allt med en förankring i min relation till dessa.

Historier om hur Dee Snider vittnade i senaten när rabiata politikerfruar ville förbjuda musik med stötande texter blandas med historier om hur jag och grannflickan körde bil vid fyra års ålder och plöjde ner deras staket.

Tillsammans med självbiografiska historier målar jag i boken upp en bild av den nörd jag faktiskt är. Antar att boken kanske inte kommer att träffa en särskilt stor eller bred publik, men syftet har aldrig heller varit att bli en bästsäljare. Syftet har från dag ett varit att göra en bok som jag haft roligt med att ta fram, från dag ett.

Boken är i slutfas av färdigställande och jag har redan börjat arbeta med nästa bokprojekt, som blir en serie barnböcker som behandlar ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat på en nivå som även mindre barn kan förstå.

Att bli författare har varit en dröm sedan jag började första klass, men det dröjde till jag var 32 år gammal och utbränd innan jag fick ändan ur vagnen att göra verklighet av det hela. 2019 kommer bli mitt skriftliga år.

Provläs ur första kapitlet här!