Nästa bok på gång!

Det har varit ett hektiskt halvår minst sagt. “#nörd” släpptes 1 april, och det var en del böcker att signera, men herregud! Lätt det roligaste jobbet i världen!

Har haft en jobbig period med min mormors bortgång, alla som läst “#nörd” vet vad hon betydde för mig. Jag tackar dock min lyckliga stjärna för att hon hann läsa manuset och se den färdiga boken innan hon lämnade mig. Älskade lilla mormor…

Det har dock inte hindrat mig från att fortsätta försöka göra henne stolt, sedan mars jobbar jag på nästa bok, som jag tror kommer någon gång nästa år. Vet inte, det får ta den tid det tar. När jag är redo att släppa info om vad den handlar om och releasedatum så gör jag det.

Innan den kommer en annan mini-bok som bara blev till av farten som en ninja-grej. Runt 100 sidor i mjukband om mina bästa ställen i Tollarp med berättelser och minnen kring detta. Många som bor i trakten uppskattade livsberättelserna i “#nörd” mest och denna boken har massor av sånt som inte passade in i “#nörd” och som har plockats bort från artiklar jag skrivit för tidningen pga maxlängder med mera.

För att göra något särskilt av denna minimala bok så kommer all vinst att gå till Tollarps ungdom. Jag har sträckt ut en hand till alla ungdomsföreningar i byn som vill tjäna en extra slant, säljer de boken får de en bra vinst per bok.

Kommer att kosta runt 99 kronor och släpps den 2 december. Perfekt värme i vintern. Årets julklapp? 😉

Utöver det har jag också pysslat med olika skrivuppdrag och medieuppdrag vid sidan om mitt ordinarie arbete, alltid kul.

Får jag önska någonting hade jag gärna föreläst mer! Ser ni något tillfälle för detta där mina erfarenheter skulle kunna komma till sin rätt, vare sig det gäller autism, populärkultur eller annat – hör av er!

Jag finns alltid på Facebook och mail: info@knegen.se

Tjipp och höj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *