Snabbsummering av sommaren 2018

Sommaren kom och gick, med fantastiskt väder. I juni täckte jag Sweden Rock Festival för Kristianstadsbladet, där jag recenserade Wilmer X och Helloween för tidningen. Artiklarna sampublicerades även i Smålandsposten, ett ganska stort ögonblick för mig som skribent.

Manuset till min debutbok “#nörd” putsades färdigt och överlämnades till redaktören. Väntar in det kontrollerade manuset för slutputs och till sist utgivning, som sker i början av 2019, förhoppningsvis till påsk eller innan dess. Jag har redan börjat fila på nästa projekt, mycket spännande.

2019 får bli året då jag make it or break it som skribent. Jag hoppas kunna nå ut till en bredare front under 2019 och att jag mer och mer kan börja försörja mig på mitt skrivande. Det är drömmen och under 2019 kommer jag jobba hårt för att nå dit.

Har uppdaterat hemsidan med sektionen “Författare” för att berätta lite mer om den kommande boken. När jag har ett releasedatum kommer jag släppa en dedikerad del här på sidan ägnad till boken, tills dess kan man följa projektet på Facebook-sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *